TÜM HABERLER

GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2017-2018 MEZUNİYET SERGİSİ & DEFİLESİ

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım, Moda ve Tekstil Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinden mezun olacak 200’den fazla öğrencinin, farklı kavramsal çerçevelerde hazırladıkları bitirme projeleri, dönem sonu sergisinde davetlilerle buluşacak. Bunun yanı sıra, Moda Tasarımı öğrencileri ürettikleri tasarımları mezuniyet defilesi ile izleyicilerin beğenisine sunacak.

DEFİLE BAHAR 2018

İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencilerinin koleksiyonları, 23 Mart'ta Park Myvia 414'te gerçekleştirilecek defileyle izleyicilerle buluşacak.

BİR ULUSU GİYDİRMEK: 1956-2000 YILLARI ARASI SÜMERBANK DESENLERİ

Yeni bağışlarla zenginleşen Sümerbank Arşivi 12 Ocak-12 Şubat 2018 tarihinde Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde Ankara seyircisinin beğenisine sunulacaktır.

AGORA AVM Güz Dönemi Defilesi "Défilé 18"

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin düzenlediği 2017/2018 Güz Dönemi Defilesini onurlandırmanızı dileriz.

DERİN FİKİRLER DERİ TASARIM YARIŞMASI: ÖZGÜN İNCEOĞLU'NA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen 7. Derin Fikirler deri tasarım yarışmasında, 2016 Yılı mezunlarımızdan Özgün İnceoğlu 2. Ödülüne layık görüldü.

MODA İÇİN UYGULAMA ATÖLYESİ I: TÜLAY ARSLAN

Moda İçin Uygulama Atölyesi I, Tülay Arslan’ı takdim eder.

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Moda İçin Uygulama Atölyesi I dersi kapsamında, Tullaa Bags’in kurucusu Tülay Arslan’ı konuk ediyor.

MODA İÇİN UYGULAMA ATÖLYESİ I: ŞÜKRİYE YÜKSEL FİLİZ

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Moda İçin Uygulama Atölyesi I dersi kapsamında, akademisyen Şükriye Yüksel Filiz’i konuk ediyor.

MODA İÇİN UYGULAMA ATÖLYESİ II: SERKAN ŞEDELE (Fotoğraf Sanatçısı)

FD, VCD, ID Bölümleri, Uygulama Atölyesi dersi kapsamında, fotoğrafçı Serkan Şedele’yi konuk ediyor.

MODA İÇİN UYGULAMA ATÖLYESİ II: EZRA VE TUBA (etcetura ezra + tuba)

Moda ve tekstil tasarımı bölümü, Moda İçin Uygulama Atölyesi II dersi kapsamında, moda tasarımcıları Ezra Çetin Soyay ve Tuba Çetin’i konuk ediyor.